Pràctiques & Mes

Classes Privades–> 30€/h

Per resoldre dubtes de qualsevol titulació nàutica.
Exercicis Patró d'Embarcacions d'Esbarjo màxim 2h de facturació!
Llegeix més

GESTORIA NAUTICA

- CANVI DE NOM
- CANVI DE PROPIETAT
- CANVI DE LLISTA
- CANVI DE ZONA DE NAVEGACIÓ
- AMPLIACIO NUMERO DE PERSONAS A BORD
- RENOVACIO TITULACIO
Llegeix més

Ampliació PER ILLES (+ESLORA, +MILLES)–> 300€

Pràctiques de 24h per poguer navegar entre la Península Ibèrica i les Illes Balears amb embarcacions de fins a 24 metres d'eslora.
Es requereix tenir prèviament el PER.
Llegeix més

Prácticas Vela–>200€

Les pràctiques homol.logades de vela són voluntàries per obtenir les titulacions PNB,PER, Patró de Iot i Capità de Iot, però són obligatories si es vol estar habilitat per portar vaixells a vela.
Llegeix més

R.O.L.A (Ràdio Operador Llarg Abast)–>200€

Curs presencial de 16h amb els simuladors homol.logats, necessari per les titulacions de Patró de Iot i Capità de Iot.
Llegeix més

R.O.C.A (Ràdio Operador Curt Abast)–>100€

Curs presencial de 12h amb els simuladors homol.logats, necessari per les titulacions PER (Patró d'Embarcacions d'Esbarjo).
Llegeix més

Pack Pràctiques Capità de Iot–>480€

La titulació CAPITÀ DE IOT permet el govern d’embarcacions d’esbarjo a motor de fins a 24 metres d’eslora, que faculta per a la navegació sense límits geogràfics. Govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d’acord amb les seves característiques tècniques.
Llegeix més

Pack Pràctiques Patró de Iot–>480€

La titulació PATRÓ DE IOT permet el Govern d'embarcacions d'esbarjo a motor de fins a 24 metres d'eslora, que faculta per navegar a la zona compresa entre la costa i una línia paral·lela a la mateixa traçada a una distància de 150 milles nàutiques.
Govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d'acord amb les seves característiques tècniques.
Llegeix més

Pack Pràctiques PER–>305€

La titulació PER (patró embarcacions d’esbarjo) permet el govern d’embarcacions d’esbarjo a motor de fins a 15 metres d’eslora, que faculta per navegar a la zona compresa entre la costa i una línia paral·lela a la mateixa, traçada a 12 milles d’aquesta. També faculta per a la navegació entre illes dins de l’arxipèlag balear i canari. Govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d’acord amb les seves característiques tècniques.
Llegeix més

Pack Pràctiques PNB–>140€

La titulació PNB (Patró Navegació Bàsica) permet el govern d’embarcacions d’esbarjo a motor de fins a 8 metres d’eslora, sempre que l’embarcació no s’allunyi més de 5 milles en qualsevol direcció d’un port, marina o lloc d’abric.
Govern de motos nàutiques dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes.
Llegeix més

Llicència de Navegació–>110€

La Llicència de Navegació permet governar embarcacions amb una eslora de fins a 6 m, amb la potència per la qual estigui homologada l'embarcació pel fabricant. Navegació diürna sempre que no s'allunyin més de dues milles nàutiques en qualsevol direcció d'un port, marina o lloc d'abric. Motos nàutiques (Jet ski) de classe C fins a una potència de 55 CV.
Llegeix més