Titulacions

CI (Capità de Iot)

La titulació CAPITA DE IOT permet el govern d'embarcacions d'esbarjo a motor de fins a 24 metres d'eslora, que faculta per a la navegació sense límits geogràfics. Govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d'acord amb les seves característiques tècniques.
Llegeix més

PI (Patró de Iot)

La titulació PATRÓ DE IOT permet el Govern d'embarcacions d'esbarjo a motor de fins a 24 metres d'eslora, que faculta per navegar a la zona compresa entre la costa i una línia paral·lela a la mateixa traçada a una distància de 150 milles nàutiques.
Llegeix més

PER (Patró d’Embarcació d’Esbarjo)

La titulació PER (patró embarcacions d'esbarjo) permet el gobern d'embarcacions d'esbarjo de fins a 15 metres d'eslora, que faculta per navegar a la zona compresa entre la costa i una línia paral·lela a la mateixa, traçada a 12 milles d'aquesta. També faculta per a la navegació entre illes dins de l'arxipèlag balear i canari. Govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d'acord amb les seves característiques tècniques.
Llegeix més

PNB (Patró de Navegació Bàsica)

La titulació PNB (Patró Navegació Bàsica) permet el govern d'embarcacions d'esbarjo a motor de fins a 8 metres d'eslora, sempre que l'embarcació no s'allunyi més de 5 milles en qualsevol direcció d'un port, marina o lloc d'abric i el govern de motos nàutiques, dins dels límits específics de navegació aplicables a aquestes, d'acord amb les seves característiques tècniques i potència per la qual estigui homologada la moto d'aigua.
Llegeix més

Llicència de navegació 140€

La Llicència de Navegació permet governar embarcacions amb una eslora de fins a 6 m, amb la potència per la qual estigui homologada l’embarcació pel fabricant. Navegació diürna sempre que no s’allunyin més de dues milles nàutiques en qualsevol direcció d’un port, marina o lloc d’abric. Motos nàutiques (Jet ski) de classe C fins a una potència de 55cv.
Llegeix més